Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@04:20:24 GMT

«هایلایت» با حضور آزاده زارعی کلید خورد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۰۶۸۵۰

«هایلایت» با حضور آزاده زارعی کلید خورد

به گزارش ایلنا، سینمایی «هایلایت» که از اواخر خردادماه، پیش تولید آن آغاز شده بود، بعد از پشت سر گذاشتن روزهای پایانی این مرحله با انتخاب بازیگر نقش اصلی زن آن، وارد مرحله تولید شد.

پس از رایزنی های صورت گرفته برای تکمیل لیست بازیگران اصلی «هایلایت»، سرانجام آزاده زارعی به عنوان نقش اول زن این سینمایی انتخاب شد و به تازگی در اولین تجربه همکاریش با اصغر نعیمی به این پروژه پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی که پیش از این کار، با حضورش در سینمایی «آمین خواهیم گفت» و نقش جنجال برانگیز اصغر فرشته به عنوان بازیگر ، شروع پر سر و صدایی را در سینما داشت، برای دومین بار با ساسان سالور در مقام تهیه کننده همکاری می کند. وی قرار است تا باز هم با نقش و فضایی متفاوت، کاراکتر دیده نشده ای را در «هایلایت» از خود به تصویر بکشد.

این بازیگر جدا از مجموعه ی«آوای باران»، امسال نیز در جشن حافظ نامزد کاندید بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «آمین خواهیم گفت» شد .

لازم به ذکر است که به جز تهران و لوکیشن های شهری موجود در کار، فیلمبرداری بخشی از این سینمایی در شمال کشور رقم خواهد خورد.

«هایلایت» به نویسندگی وکارگردانی اصغر نعیمی بعد از فیلم هایی چون «بی‌وفا»، «سلام بر عشق» و «سایه‌های موازی» چهارمین ساخته وی محسوب می شود که در آن درامی عاشقانه و متفاوت را با مضمون اجتماعی روایت می‌کند . ساسان سالور نیز پیش این کار فیلم های «تمشک» ،«آمین خواهیم گفت» و «بدرود بغداد» را تهیه کرده است.

پژمان بازغی، جمشید هاشم پور، سام قریبیان،الهه حصاری و آزاده زارعی از بازیگرانی اند که تا به امروز به این پروژه پیوسته اند و در روزهای آینده چهره های دیگری نیز به جمع آنها اضافه خواهد شد.

عوامل اصلی سینمایی «هایلایت» با نام پیشین «برخورد کوتاه» عبارتند از :

نویسنده و کارگردان:اصغر نعیمی، تهیه کننده:ساسان سالور، مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی،طراح گریم:مسعودعربی ، مدیربرنامه ریزی: مجید کرباسیان، برنامه ریز: شیدا یوسفی، دستیاراول: سعید غلامی، دستیار دوم:امیرمحمد عموری، منشی صحنه: سارا عبدالهی، عکاس: المیرا مقدم، فیلمبردار پشت صحنه: پیمان گرزم، دستیاراول: حجت رخ افروز، نور پرداز: حامد اوتادی، تراولینگ: پرنسس بت بجان، دستیار ان نور: احمد قلیخانی، علیرضا ایزدی، صدابردار: محمد کتیرایی، دستیار صدا:محمد قاری زاده، طراح صحنه و لباس: فرحناز نادری، دستیار اول صحنه: میلاد آجودانی، دستیارصحنه: آیدا زکایی، دستیار لباس: ابولفضل کامل، دستیار گریم: الهام یعقوبی، داوود فتحی، دستیار تولید و مدیر تدارکات پرویز کاظم لو، گروه تدارکات: بهرام صادقی، آرش صفری، اشکان صالح، مشاور رسانه ای و مدیر روابط عمومی: فاطمه شهدوست، سرمایه گذاران: رضا نصیری شهرضایی، حمیدرضا علی نژاد

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۶۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، چهاردهمین دوره جوایز سالانه جشنواره بین‌المللی فیلم پکن (BJIFF) برندگان خود را شناخت.

این دوره جشنواره که هیات داوران بین‌المللی ۷ نفره آن به ریاست امیر کوستوریتسا، کارگردان صربستانی برگزار شد، جایزه بهترین فیلم خود را به «طلا یا گند» ساخته فی لانگ از چین اهدا کردند. این جایزه با حضور کوستوریتسا و توسط ژانگ ییمو و جیانگ ون، ۲ کارگردان برجسته چینی، به برنده اهدا شد.

«طلا یا گند» داستان مرد جوانی را دنبال می‌کند که با از دست دادن همه چیزش به زادگاهش بازمی‌گردد و با حمایت خانواده و دوستان رویای خود را برای ساختن فیلمی دنبال می‌کند. در حالی که لحن فیلم سبک و شوخ است، «طلا یا گند» با مشکلات سنگینی مانند مرگ و شکست مواجه می‌شود. جیا هوانگ، فیلمنامه نویس و فی لانگ، کارگردان فیلم که از زمان همکاری در فیلم «پسر نیمکت» در سال ۲۰۱۷ با هم کار کرده‌اند، با این فیلم دومین فیلم بلند خود را تجربه کرده‌اند.

جایزه بهترین کارگردانی به کاران تجپال از هند برای فیلم «دزدیده شده» تعلق گرفت که درباره اپیدمی کنونی دزدی کودکان هند است و آن را با عناصر دراماتیکی مانند تعقیب و گریز هیجان‌انگیز و تعلیق ترکیب می‌کند. این فیلم نخستین تجربه کارگردانی یک فیلم بلند توسط این کارگردان است و وی در آن فیلمبرداری روی دست، صحنه‌های پر تعلیق شبانه و فضاهای پیچیده برای ایجاد حس شدید تنش را به کار برده است. فیلم «دزدیده شده» همچنین برای بازی میا مایلزر عنوان بهترین بازیگر زن و نیز جایزه فیلمبرداری جشنواره را دریافت کرد.

فن وی جایزه بهترین بازیگر مرد را برای فیلم چینی «غریبه‌ها وقتی ملاقات می‌کنیم» و «ایست و برو» جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن و بهترین فیلمنامه را از آن خود کردند.

جوآن چن، بازیگر چینی آمریکایی که برای بازی در سریال‌ها و فیلم‌های تلویزیونی «آخرین امپراتور» و «تویین پیکس» شناخته می‌شود، به عنوان مهمان افتخاری در این مراسم حضور داشت و از آنجا که روز اختتامیه با تولد ۶۳ سالگی چن یکی شد، فیلم کوتاه ویژه‌ای با عنوان «جاودانه شیائو هوآ، بهترین جوان» برای بزرگداشت او دربرگیرنده مجموعه‌ای از کلیپ‌های نقش‌های شناخته‌شده او، تهیه شده بود.

در پایان این مراسم، چن کایگه کارگردان، که بیشتر با فیلم «خدانگه‌دار محبوب من» شناخته می‌شود، جایزه یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. کارگردانان، شاعران، بازیگران، آهنگسازان و سایر افراد مشهوری که کایگه با آنها دوستی نزدیک و روابط کاری داشت هم زمان روی صحنه ظاهر شدند. دن لی، بازیگری که در فیلم «خدانگه دار محبوب من» در نقش پسر مدرسه‌ای بازی کرد و بیش از ۳۰ سال بود که با کایگه ملاقات نکرده بود، از جمله این افراد بود.

دیگر اعضای هیات داوران بین‌المللی برای اهدای جایزه تیانتان در جشنواره بین‌المللی فیلم پکن امسال شامل دیوید وایت طراح صدای فیلم استرالیایی، جسیکا هاسنر کارگردان اتریشی، کارلوس سالدانا نویسنده، تهیه کننده و کارگردان برزیلی و بازیگران چینی فی شیانگ، ژو ییلونگ و ما لی بودند.

فهرست کامل برندگان چنین است:

بهترین فیلم: «طلا یا گند»، چین

بهترین کارگردان: کاران تجپال، هند «دزدیده شده»

بهترین بازیگر مرد: فن وی، چین برای «غریبه‌ها وقتی می‌بینیم»

بهترین بازیگر زن: میا مایلزر، هند برای «دزدیده شده»

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: یاری ویرمن، فنلاند برای «مرگ مشکلی برای زنده‌ها است»

بهترین بازیگر نقش مکمل زن: هونگ یو، چین برای «طلا یا گند»

بهترین مشارکت هنری: «همه شب های طولانی» ژاپن

بهترین فیلمنامه: هوانگ جیا، چین برای «طلا یا گند»

بهترین فیلمبرداری: ایشان قوش، هند برای «دزدیده شده»

بهترین موسیقی: مارکو بیسکارینی، فنلاند برای «مرگ مشکلی برای زنده‌ها است»

کد خبر 6092755

دیگر خبرها

  • علی‌اکبر طوفان‌پناه به کما رفت
  • دواین جانسون اتهامات اخیرش را رد کرد؛ گمانه‌زنی از آینده راک در WWE
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • «ماه پنهان» در تهران کلید خورد
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • دستیار سرشناس قلعه‌نویی از تیم ملی جدا شد
  • بازیگر قدیمی به کما رفت
  • «تمساح خونی» با حضور جواد عزتی در مشهد اکران می‌شود
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو